AM2 - Bromfiets / Scooter

Rijbewijs AM2 Bromfiets Scooter

Bromfiets / Scooter Rijbewijs AM2

Aanbieding: examen in 1 dag, 4 uur rijles mét examen voor maar € 245,-

Ben je 16 jaar of ouder en wil je met een scooter of brommer gaan rijden, dan heb je een rijbewijs AM nodig. Haal je scooter / bromfiets rijbewijs AM2 in een ochtend of middag.

Je krijgt bij ons les op een mooie Vespa. Onze motorinstructeurs rijden op een scooter met je mee zodat ze je goed aanwijzingen kunnen geven. Zo leer je het snelst goed omgaan met je scooter.

Bel met Veronica Verkeersschool op nummer 085 483 3803 en vraag naar de eerst beschikbare datum voor het rijexamen AM2. Er zijn altijd snel plaatsen beschikbaar.

Bij Veronica Verkeersschool kan je ook terecht voor de enige echte Vespa rijopleiding! Bel ons voor meer informatie op 085 483 3803.


Theorie:

De theorie leer je zelf met een zelfstudiepakket. Op het moment dat het jou uitkomt leer je de verkeersregels en maak je een oefenexamen.

Lesmateriaal kun je gewoon kopen in onze rijschool. Het theorie examen kan je zelf online reserveren bij het CBR, maar wij doen het ook graag voor jou.

Praktijk:

Wanneer je je theorie gehaald hebt kun je je praktijkexamen scooter / bromfiers AM2 doen.

Voor een snelle start met je lessen begin je met de basisvaardigheden, de voertuigbeheersing. Je leert gas geven, remmen, slalommen, bochten draaien en daarna ga je onder andere examenroutes rijden.

Na de eerste rijles kunnen wij een goed advies geven over het aantal nog te volgen rijlessen en spreken wij ook gelijk een examendatum met je af. Voordat je begint met de rijlessen moet je al wel het theorie examen hebben behaald.

Je kunt je ook direct inschrijven voor de rijopleiding in één dag, die bestaat uit 4 uur les met praktijkexamen, nu voor de speciale aanbiedingsprijs van € 245,-.


Tarieven


Rijtest €45,- *
Rijles per uur €45,- *
Praktijk examen €180,-
Cursus pakket 4 uur rijles en 1 praktijkexamen €245,-
* Voor privé lessen geldt een toeslag.

Prijzen zijn geldig vanaf 1 mei 2017, alle voorafgaande prijzen zijn vervallen.


Contact formulier

Via dit formulier kunt u direct contact met ons opnemen. U kunt ons ook bellen op 030 2 730 840

Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail adres

Vraag

Gelieve dit veld leeg te laten.