Wij zetten de standaard met een innovatieve aanpak waarbij doen het nieuwe leren is. Ontwikkel vaardigheden door echte scenario’s na te bootsen, waar je met onverwachte ladingtypes werkt en unieke zekeringsmethodes toepast. Bij ons leer je niet alleen de regels, je leert ze toe te passen met een vleugje inventiviteit en een heleboel praktijkplezier.

Kom erbij, til je vaardigheden naar een hoger niveau en word de creatieve held van de snelweg. Laat deze kans niet schuiven – schrijf je in voor de cursus Lading zekeren bij Veronica Verkeersschool en zet jouw stempel op de weg! Ben je klaar om te leren, te lachen en te excelleren? Let’s secure this together!

  • Methodes en principes;
  • Wettelijke verantwoordelijkheid;
  • Regelgeving in binnen- en buitenland;
  • Krachten van de lading;
  • Juist gebruik van vastzetmiddelen;
  • Lading stuwen en verankeren op basis van wettelijke eisen;

Deze cursus is speciaal ontworpen voor de professionele vrachtwagenchauffeur die zijn vakbekwaamheid serieus neemt. Of u nu net uw carrière op de weg bent begonnen of al jaren ervaring hebt, als u iedere vijf jaar bijscholing moet volgen, is dit de ideale cursus voor u. Het biedt niet alleen de noodzakelijke bijscholing om aan de wettelijke vereisten te voldoen, maar verrijkt ook uw expertise met de nieuwste technieken en inzichten in ladingzekering. Perfect voor de chauffeur die zijn veiligheid, en die van anderen, vooropstelt en zijn professionele vaardigheden continu wil aanscherpen en verbeteren.

Streef naar uitmuntendheid op de weg met onze cursus Lading zekeren bij Veronica Verkeersschool! Het doel? Om jou, de gepassioneerde vrachtwagenchauffeur, te transformeren in een ware specialist in ladingzekering. Deze cursus gaat verder dan alleen het voldoen aan de wetgeving; het is jouw sleutel tot ongeëvenaarde professionaliteit en veiligheid. Ontdek de geheimen van perfecte ladingzekering, minimaliseer risico’s en word de betrouwbaarste schakel in de logistieke keten. Laat je uitdagen, groei en rijd elke keer weer met zelfvertrouwen weg. Dit is jouw kans om een ware held van de snelweg te worden!

7 uur

€165,- excl. BTW en excl. verplichte CBR kosten

WAAROM VERONICA?

5 Redenen om voor Veronica te kiezen

  • Wij de oudste en meest ervaren rijschool in Utrecht zijn
  • Wij een zeer hoog slagingspercentage voor grote rijscholen hebben
  • Wij je een op persoonlijke omstandigheden aangepaste opleiding garanderen
  • Wij elk denkbaar lesmiddel effectief gebruiken om zo snel mogelijk tot resultaat te komen

Wat onze leerlingen zeggen

 
Else Breukelman
Vond de lessen van Calvin altijd erg chill, en heb daardoor erg snel m’n autorijbewijs binnnengehaald:)
Kevin Beijen
Top lessen gehad van Calvin, perfecte uitleg en ook op een goede en begrijpelijke manier!