Coronacrisis


UPDATE: Zojuist bekend geworden dat we vanaf maandag 11 mei de rijlessen mogen hervatten. Om voor de zomer nog je rijbewijs te behalen kan je je nu aanmelden via het contactformulier rechtsonderin. Wil je een spoedopleiding volgen met een examendatum in de maand juni; meld je direct aan in verband met beperkte examencapaciteit.Veronica Verkeersschool doet er alles aan om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.

Wij zijn bereikbaar per e-mail via receptie@veronicaverkeersschool.nl of telefonisch via nummer 030 273 0840. Kantoorbezoek is alleen mogelijk op afspraak.

Hieronder vind je de meest gestelde vragen die ons bereiken met daarbij ons antwoord. Heb je een andere vraag, dan horen we het graag.

Wij betreuren deze keuze, maar rekenen op uw begrip.


Meest gestelde vragen:

 • Kan ik nu met mijn rijopleiding beginnen?
  Ja, dat kan zeker! Klik hier voor meer informatie.
 • Houd ik mijn geannuleerde cursus/rijlessen/examen tegoed?
  Ja, alle gemiste lessen of cursussen houd je tegoed. Zodra de mogelijkheid er weer is nemen wij contact met je op om nieuwe afspraken te maken. Het is momenteel nog onduidelijk wanneer.
 • Hoe zit het met mijn theorie- of praktijkexamen?
  Machtig Veronica als je nog examen moet doen zodat wij je examen sneller in kunnen plannen, rij-examens zijn mogelijk vanaf 22 mei.
 • Hoe zit het met de Nascholing Code 95 en IBKI?
  Vanaf 11 mei worden alle nascholingscursussen weer mogelijk.

We hopen iedereen weer spoedig in goede gezondheid terug te zien!

Bron: rijksoverheid