Het Veronica Lesplan - Veronica Verkeersschool Utrecht

Het Veronica Lesplan

Haal je rijbewijs op je eigen manier bij Veronica Verkeersschool

Kies bijvoorbeeld voor een flexibele rijopleiding met losse lessen, voor een voordelig pakket of voor een spoedopleiding om snel je rijbewijs te halen. We kijken samen welke rijopleiding het beste bij je past.

Speciaal lesplan rijbewijs B

Voor het rijbewijs B hebben wij een speciaal lesplan ontwikkeld, "Het Veronica Lesplan" of "VLP". Je wordt begeleid door instructeurs die een speciale vervolgopleiding hebben afgerond.

Wij houden alle vorderingen bij in het leerling volgsysteem van Veronica Verkeersschool. Daar kun je duidelijk volgen hoe het met je vooruitgang staat en met de unieke rijopleiding voorspeller zelfs inschatten hoeveel lessen je nog moet volgen tot je het rijexamen kunt afleggen. Zo kun je je kosten goed plannen.

De rijopleiding start altijd met een introductieles. Aan de hand van die les maken we samen met de instructeur het lesplan dat het beste bij je past en waarbij ook rekening wordt gehouden met de beschikbare tijd en de kosten. Je kunt bij deze lesmethode ook een tussentijdse toets doen als je het liever niet in een keer doet. Bij het échte examen, meestal bij dezelfde examinator, hoef je dan de onderdelen waarvoor je de eerste keer geslaagd bent niet nog eens opnieuw te doen.

Onze methode is uniek en sluit aan bij de RIS-methode, de rijopleiding in stappen die door het CBR gepromoot wordt.