Motorrijopleiding - Veronica Verkeersschool Utrecht

Motorrijopleiding

Haal nu supersnel je motorrijbewijs:

Regular voor €919,-

  • 14 uur motorrijles op het oefenterrein of de openbare weg
  • praktijkexamen AVB
  • praktijkexamen AVD
  • 4 uur motorrijlessen op het oefenterrein inclusief praktijkexamen AVB
  • 6 uur motorrijlessen op de openbare weg inclusief praktijkexamen AVD
  • Bel ons voor meer informatie op: 030 273 0840.

Vanaf 18 jaar: haal het A1 rijbewijs

Het A1 rijbewijs is het lichte motorrijbewijs. Het maximum vermogen is 11 kw en een cilinderinhoud van 125cc. Deze lichte motorfietsen en motorscooters mag je vanaf 18 jaar besturen, en lessen vanaf 17 jaar. Voor het A1 rijbewijs geven wij les op een KTM Duke 125 motorfiets.

Vanaf 20 jaar: Haal het A2 rijbewijs

Categorie A2 is voor motorfietsen met een vermogen van maximaal 35kW. De minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 20 jaar, je mag wel lessen vanaf 19,5 jaar als je in bezit van rijbewijs A1 bent.

Vanaf 21 jaar: haal het A rijbewijs met code 80

Categorie A is voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen. De minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 21 jaar. Er wordt wel een code op het rijbewijs vermeld waarmee je motoren mag rijden van maximaal 35kW, (A2 motorfietsen). Voor het rijbewijs A onbeperkt volg je de rijopleiding voor motorfietsen met een vermogen van meer dan 50kW

Vanaf 22 jaar: haal het A rijbewijs

Categorie A is voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen. De minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 22 jaar, mits 2 jaar in het bezit zijn van rijbewijs A2 bent.

Ben je 24 jaar of ouder: haal het rijbewijs A onbeperkt

Wil je direct van start met de rijopleiding A onbeperkt, dan geldt de minimumleeftijd van 24 jaar. Voor het rijbewijs A onbeperkt volg je de rijopleiding voor motorfietsen met een vermogen van meer dan 50kW.

Voor deze rijlessen heeft Veronica Verkeersschool de gloednieuwe Yamaha XSR700 klaarstaan.