CE - Vrachtauto met aanhanger - Veronica Verkeersschool Utrecht

CE - Vrachtauto met aanhanger

vrachtauto met aanhanger

Rijopleiding CE, vrachtauto met aanhangwagen.

Voor chauffeurs die achter de vrachtauto een aanhangwagen of oplegger willen voeren met een toegestane maximummassa van meer van 750 kg, is het rijbewijs CE verplicht. Voor beroepsmatig gebruik moet de chauffeur bovendien de code 95 hebben. Tijdens de rijopleiding CE komen alle facetten van het chauffeursvak aan bod.

De rijopleiding

Na een uitgebreide controle van het voertuig moet ook de aanhangwagen of oplegger worden aangekoppeld. Op verschillende soorten wegen binnen en buiten de bebouwde kom zal u het rijgedrag en verkeersinzicht met de vrachtauto en aanhangwagen leren. Ook de bijzondere manoeuvres op industrieterreinen en bij laadperrons hebben de volledige aandacht. Aansluitend aan de rijopleiding doet u rijexamen bij het CCV.

Gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, SOOB subsidie

Veronica Verkeersschool voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificering. Op grond daarvan heeft VTL ons het certificaat "Gecertificeerd opleider Transport & Logistiek" verstrekt. Via www.soobsubsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen, waaronder de Rijopleiding E bij C. Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.

Gecertificeerd opleider voor het Scholingsfonds voor de Bouwnijverheid

Veronica Verkeersschool voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificering. Op grond daarvan heeft het Scholingsfonds voor de Bouwnijverheid ons het certifcaat Gecertificeerd opleider voor het Scholingsfonds voor de Bouw verstrekt. Via www.scholingsfonds.nl kunt u uw werknemers die bij het Scholingsfonds zijn aangesloten aanmelden, of stuur een mail via onze contactpagina.

Prijzen zijn geldig vanaf 4 december 2021, alle voorafgaande prijzen zijn vervallen.