Dacia 4x4x4 Experience

Ontdek het ruige Roemenië met de Dacia 4×4 Experience!

Droom je van avontuurlijke off-road expedities in een adembenemend landschap? Zoek niet verder! Onze Dacia 4×4 Experience neemt je mee op een onvergetelijke vierdaagse reis door de wilde en prachtige natuur van Roemenië. Dit is jouw kans om de verborgen schatten van dit land te ontdekken, terwijl je achter het stuur van een robuuste Dacia 4×4 zit.

Dag 1: Aankomst in Boekarest

Je avontuur begint in de bruisende hoofdstad van Roemenië, Boekarest. Na aankomst op de luchthaven word je opgewacht door ons vriendelijke team en krijg je een warm welkom. We brengen je naar je comfortabele accommodatie waar je kunt ontspannen en je kunt voorbereiden op de dagen die voor je liggen.

Dag 2: Op weg naar de bergen

Na een stevig ontbijt stappen we in onze Dacia 4×4’s en beginnen we onze reis naar de adembenemende Karpaten. We doorkruisen schilderachtige dorpjes, glooiende heuvels en beboste valleien. Onderweg maken we stops om te genieten van lokale lekkernijen en fotogenieke uitzichten. ’s Avonds bereiken we ons sfeervolle bergchalet, waar je kunt ontspannen bij een knapperend haardvuur en genieten van een heerlijke maaltijd.

Dag 3: Off-road avontuur

Vandaag staat in het teken van off-road avontuur. We rijden door ruige terreinen, kronkelende bergpaden en steken kristalheldere rivieren over. Onze ervaren gidsen zorgen ervoor dat je veilig en vol vertrouwen de uitdagingen van de natuur aangaat. Tijdens de lunch genieten we van een picknick te midden van ongerepte natuur. ’s Avonds keren we terug naar ons chalet voor een gezellige avond vol verhalen bij het kampvuur.

Dag 4: Terug naar Boekarest

Na het ontbijt beginnen we aan onze terugreis naar Boekarest. Onderweg maken we nog een laatste stop bij een traditionele Roemeense markt, waar je lokale ambachten en souvenirs kunt vinden. Bij aankomst in Boekarest nemen we afscheid met mooie herinneringen en nieuwe vrienden.

De Dacia 4×4 Experience in Roemenië is een unieke kans om de ongerepte schoonheid van dit land te ervaren, terwijl je de kracht en veelzijdigheid van de Dacia 4×4 ontdekt. Onze deskundige gidsen zullen je begeleiden op deze opwindende reis vol avontuur.

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plek voor deze onvergetelijke Dacia 4×4 Experience. Ga met ons mee op dit spannende avontuur en ontdek de ruige kant van Roemenië!