Nieuw Avontuur Wacht op Jou: Het Rijbewijs A1 bij Veronica

Op zoek naar de vrijheid van de open weg? Vanaf 18 jaar kun je bij Veronica beginnen aan een opwindend avontuur op twee wielen! Met ons Rijbewijs A1-programma kun je motorrijles nemen en de wereld ontdekken op onze indrukwekkende KTM Duke 125 of stijlvolle Vespa GTS125 motorscooter.

Waarom Rijbewijs A1 bij Veronica?

 • Geschikt voor 18-plussers: Als je 18 jaar of ouder bent, ben je klaar om de volgende stap te zetten in je rijavontuur. Met het Rijbewijs A1 ben je in staat om een motor of motorscooter te besturen met een maximumvermogen van 11 kW.
 • Topklasse Voertuigen: Bij Veronica geloven we in kwaliteit en veiligheid. Daarom bieden we onze leerlingen de kans om te rijden op de befaamde KTM Duke 125, een motorfiets die bekend staat om zijn prestaties en wendbaarheid, of de elegante Vespa GTS125 motorscooter, een toonbeeld van stijl en comfort.
 • Ervaren Instructeurs: Onze instructeurs zijn ervaren en gepassioneerd over motorrijden. Ze zullen je begeleiden bij elke stap, van de basisvaardigheden tot geavanceerde technieken. Veiligheid staat bij ons voorop, en we zorgen ervoor dat je zelfverzekerd en goed voorbereid de weg op gaat.
 • Flexibele Lesprogramma’s: We begrijpen dat iedereen een druk leven leidt. Daarom bieden we flexibele lesprogramma’s aan, zodat je kunt studeren en rijden op een tijdstip dat bij jou past.

Waarom Rijbewijs A1?

Het Rijbewijs A1 is je toegangspoort tot de wereld van motorrijden. Met dit rijbewijs mag je rijden op motoren en motorscooters met een maximumvermogen van 11 kW, wat voldoende is voor een opwindende, maar beheersbare rijervaring. Of je nu wilt cruisen in de stad, door pittoreske landschappen wilt toeren, of gewoon van A naar B wilt komen, het Rijbewijs A1 geeft je de vrijheid om het op jouw manier te doen.

Rijbewijs A2 bij Veronica: Je Toegang tot Vrijheid op Twee Wielen

Ben je 20 jaar of ouder en droom je ervan om de weg te verkennen op een krachtige motor of stoere motorscooter? Veronica biedt het perfecte Rijbewijs A2 programma om je droom werkelijkheid te laten worden. Leer rijden op onze Yamaha MT-07 en Piaggio Beverly 350, met een maximum vermogen van 35 kW. Ontdek hoe wij je kunnen begeleiden op je reis naar vrijheid op twee wielen!

Waarom Rijbewijs A2 bij Veronica?

 1. Ervaren Instructeurs: Onze gekwalificeerde en ervaren instructeurs zijn er om je te begeleiden bij elke stap van je rijopleiding. Ze zullen ervoor zorgen dat je de nodige vaardigheden en kennis opdoet om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan.
 2. Moderne Voertuigen: We bieden een moderne vloot van Yamaha MT-07 en Piaggio Beverly 350 motoren en motorscooters. Deze voertuigen zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun betrouwbaarheid en prestaties, waardoor je een geweldige rijervaring zult hebben.
 3. Persoonlijke Aandacht: Bij Veronica behandelen we elke leerling als een individu. We begrijpen dat iedereen op zijn of haar eigen tempo leert, en we passen onze lessen aan om ervoor te zorgen dat je comfortabel en zelfverzekerd bent tijdens elke rit.
 4. Veiligheid Voorop: Veiligheid staat bij ons voorop. We zullen je niet alleen leren hoe je een motor of motorscooter moet besturen, maar we zullen je ook alles leren over veiligheidsmaatregelen, beschermende kleding en verkeersregels.
 5. Flexibele Lestijden: We begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom bieden we flexibele lestijden aan die passen bij jouw schema. Of je nu in het weekend, ’s avonds of overdag wilt lessen, we hebben opties beschikbaar.

Word vandaag nog lid van de Veronica-familie en maak je droom van motor- of scootervrijheid waar. Neem contact met ons op voor meer informatie en schrijf je in voor onze Rijbewijs A2-opleiding. Samen zullen we de weg op gaan en de spanning van het rijden op twee wielen ervaren. Start jouw avontuur bij Veronica en ontdek de wereld van motorrijden!

Vanaf 21 jaar: haal het A rijbewijs met code 80

Categorie A is voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen. De minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 21 jaar. Er wordt wel een code op het rijbewijs vermeld waarmee je motoren mag rijden van maximaal 35kW, (A2 motorfietsen). Voor het rijbewijs A onbeperkt volg je de rijopleiding voor motorfietsen met een vermogen van meer dan 50kW

Ben je klaar om de ultieme vrijheid van het motorrijden te ervaren? Bij Veronica Verkeersschool bieden we een speciale rijopleiding voor het behalen van je Rijbewijs A Onbeperkt. Met deze categorie kun je genieten van motorfietsen met een onbeperkt vermogen, waardoor je volledige controle hebt over krachtige tweewielers. Hier lees je alles wat je moet weten om meteen te beginnen aan deze avontuurlijke reis.

Minimumleeftijd van 24 jaar

Om deel te nemen aan de rijopleiding voor het Rijbewijs A Onbeperkt moet je minimaal 24 jaar oud zijn. Dit zorgt ervoor dat je de nodige levenservaring hebt opgebouwd en klaar bent voor de verantwoordelijkheid en uitdagingen die het besturen van krachtige motorfietsen met zich meebrengt.

Krachtige Rijopleiding

Bij Veronica Verkeersschool hebben we de perfecte motorfietsen om je voor te bereiden op het Rijbewijs A Onbeperkt. Onze gloednieuwe Yamaha MT-07’s bieden de ideale balans tussen prestaties en wendbaarheid. Met een vermogen van meer dan 50 kW heb je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen op een motorfiets die geschikt is voor de uitdagingen van de open weg.

Onze deskundige instructeurs zijn er om je te begeleiden bij elke stap van je opleiding. Ze delen hun kennis en expertise om ervoor te zorgen dat je niet alleen slaagt voor je examens, maar ook een veilige en zelfverzekerde motorrijder wordt.

Waarom Kiezen Voor Veronica Verkeersschool?

 • Ervaren instructeurs: Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en delen hun passie voor motorrijden met jou.
 • Moderne lesmethoden: We maken gebruik van de nieuwste lesmethoden en technologieën om je optimaal voor te bereiden.
 • Praktijkgericht: We focussen niet alleen op het behalen van je rijbewijs, maar ook op het ontwikkelen van veilige en geavanceerde rijvaardigheden.
 • Gloednieuwe motorfietsen: Train op de nieuwste en meest geavanceerde motorfietsen, zoals de Yamaha MT-07.

Klaar om de volgende stap te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op en begin je avontuur naar het Rijbewijs A Onbeperkt. Verken de wegen in stijl, met de kracht en vrijheid van onbeperkt motorvermogen. Bij Veronica Verkeersschool zetten we je op de juiste koers!

Rijlessen per blok (2 uur): €130,-

Pakketten:

 • Motor lespakket A: 4×2 uur + AVB en AVD examen: €945,-
 • Motor lespakket B: 6×2 uur + AVB en AVD examen: €1.145,-
 • Theorie lesmateriaal: Zie theoriewebsiteVoor het aanvragen van het praktijkexamen dient u een eigen verklaring aan te schaffen bij het CBR. Hiervoor heeft u een DigID nodig.

 • Prijzen gelden vanaf 1 januari 2024 en alle voorafgaande prijslijsten zijn hiermee vervallen.
 • De rijschool is voorzien van standaard maten kleding en systeemhelmen.
 • Op lesgelden en cursuspakketten wordt geen geld terugbetaald.

Voor theorie lesmateriaal kijk je op: theoriewebsite

Motortoertochten

Motortoertocht rijlessen

Wil je alvast ervaren hoe gaaf het is om met je motor op pad te gaan? Ga dan mee met een van onze motortoertocht rijlessen. Je toert door de mooiste plekken van Nederland! We gaan naar Zeeland, de Utrechtse Heuvelroute, de Posbank en naar Drenthe. Inschrijven kan vanaf € 250,-