Ontdek de Vrijheid op de Weg met Onze Unieke en Strategisch Gelegen C1 Rijopleiding!

Bij Veronica Verkeersschool begrijpen we uw passie voor het rijden met een camper, het vervoeren van uw paarden of het belangrijk werk in een ambulance. Daarom bieden wij een op maat gemaakte C1 rijopleiding zonder code 95, perfect afgestemd op uw unieke behoeften.

Een Unieke Locatie voor Optimale Voorbereiding: Onze rijschool heeft een unieke troef – wij zijn gevestigd op slechts 350 meter van de CBR examenlocatie in Utrecht. Dit betekent dat u uw lessen voornamelijk zult doorbrengen in het examengebied, waardoor u vertrouwd raakt met de routes en specifieke verkeerssituaties die u tijdens het examen kunt tegenkomen. Deze nabijheid en de praktijkgerichte training vormen de sleutel tot uw succes.

Start Uw Avontuur met een Stevige Basis: Onze opleiding begint met een diepgaande Theorie-opleiding of een optie voor zelfstudie. U bereidt zich voor op het cruciale RVM1-C1 examen, waarbij u uw kennis opbouwt over belangrijke onderwerpen zoals verkeer, techniek, lading en wetgeving. Ons deskundige team zorgt ervoor dat u niet alleen slaagt, maar ook met vertrouwen de weg op gaat.

Praktijkopleiding C1: Ervaar en Leer: Na het succesvol afronden van het theorie-examen, stapt u over naar de praktijk. Onze praktijkopleiding C1 is ontworpen om u hands-on ervaring te geven in het exacte gebied waar u geëxamineerd wordt. U leert de fijne kneepjes van het besturen van uw voertuig onder begeleiding van onze ervaren instructeurs, direct in het hart van het examengebied.

Het Einddoel – Uw Praktijkexamen: Uw reis eindigt met het praktijkexamen, waar u uw vaardigheden en kennis demonstreert. Met de steun en training van Veronica Verkeersschool, bent u perfect uitgerust om dit examen met vlag en wimpel te halen.

Waarom Kiezen voor Veronica Verkeersschool?

 • Unieke Locatie: Direct naast de CBR examenlocatie in Utrecht.
 • Realistische Oefening: Lessen in het examengebied.
 • Gespecialiseerde C1 Opleiding: Voor campers, paardentrailers en ambulances.
 • Flexibele Leertrajecten: Klassikaal of zelfstudie.
 • Deskundige Instructeurs: Gepassioneerd en ervaren.
 • Persoonlijke Aanpak: Individueel afgestemde opleiding.
 • Hoog Slagingspercentage: Bewezen effectieve trainingsmethoden.

Bent u klaar om de weg op te gaan met vertrouwen en kennis? Meld u nu aan bij Veronica Verkeersschool en begin aan uw reis naar vrijheid en avontuur!

Exclusieve C1 Rijopleiding met Code 95 Nabij CBR Utrecht

Welkom bij Veronica Verkeersschool, waar professioneel rijonderwijs en een unieke locatie hand in hand gaan. Onze C1 rijopleiding met Code 95, speciaal ontworpen voor beroepsmatig vervoer, onderscheidt zich door onze strategische positie: we bevinden ons op slechts 350 meter van de CBR examenlocatie in Utrecht. Deze nabijheid biedt onze leerlingen een ongeëvenaarde voorbereiding op hun examens.

Theoretische Voorbereiding en Praktijkervaring: Onze opleiding start met een grondige Theorie-opleiding, beschikbaar als klassikaal onderwijs of zelfstudie, ter voorbereiding op de examens RVM1-C1, VM2-C en VM3-C. Deze examens dekken cruciale onderwerpen als verkeer, techniek, lading en wetgeving. Maar het echte unieke voordeel ligt in onze praktijkopleiding.

Praktijklessen in het Hart van het Examen Gebied: Door onze nabijheid tot de CBR locatie, kunnen wij onze praktijklessen direct in het examengebied aanbieden. Dit betekent dat u leert en oefent in de omgeving waar u uiteindelijk geëxamineerd wordt, wat een enorme boost geeft aan uw zelfvertrouwen en voorbereiding.

Afsluitende Praktijkexamens VPTC en VPBC1: Na het voltooien van zowel de theorie- als praktijkopleiding, maakt u de praktijkexamens VPTC en VPBC1. Deze vinden plaats in hetzelfde gebied waar u heeft geoefend, waardoor u optimaal voorbereid bent op de uitdagingen van het examen.

Veronica Verkeersschool staat voor kwaliteit en nabijheid. Onze locatie, gecombineerd met onze professionele instructeurs en uitgebreide opleidingsprogramma’s, zorgt ervoor dat u niet alleen slaagt voor uw examens, maar ook een veilige en bekwame chauffeur wordt.

Start vandaag nog uw weg naar professioneel rijden bij Veronica Verkeersschool – Waar succes slechts een korte rit verwijderd is!

Vrijstellingen van code 95-verplichtingen

Voor het aanvragen van het C1-rijbewijs moet u minimaal 18 jaar zijn.

Voorafgaand aan de lessen dient u in bezit te zijn van een B-rijbewijs.

Voorafgaand aan het examen dient u medisch goedgekeurd te zijn. U moet hiervoor een gezondheidsverklaring indienen en u laten keuren door een bedrijfsarts of gecertificeerde arbodienst.

Compact dagopleiding zonder code95 nu voor € 1267,50.-

Deze rijopleiding bevat:

 • Dagopleiding 7 uur inclusief praktijkexamen
 • Boekenpakket met online examenvragen
 • Theorie examen

Complete rijopleiding met code 95 nu voor € 2721,50.-

Deze rijopleiding bevat:

 • Theorie examen RVM1-C1, RVM2-C, RVM3-C
 • Boekenpakket met online examenvragen
 • Vakbekwaamheid C1 Praktische toets
 • Vakbekwaamheid C1 Toets besloten terrein

Prijzen gelden vanaf 1 januari 2024 en alle voorafgaande prijslijsten zijn hiermee vervallen.

Gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, SOOB subsidie

Het is voor werkgevers mogelijk om een SOOB subsidie aan te vragen. Dit is een subsidie tot 75% van het lesgeld. Hierbij is een baangarantie van 1 jaar voor de kandidaat verplicht.

Door deze subsidies stimuleert SOOB Subsidiepunt het volgen van opleidingen en trainingen voor huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek verzorgt de uitvoering van het subsidiebeleid.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Sectorinstituut Transport en Logistiek