Ideaal om te beginnen met autorijden, auto leren rijden met een virtuele rij-instructeur Victor! Victor lest tijdens kantooruren.

Victor is onze virtuele instructeur op de rij-simulator. Hij is onpartijdig en daarom de ideale instructeur om je basisvaardigheden te leren. Je kan al beginnen met lessen wanneer je 16 bent, want met 16,5 mag je beginnen in de auto!

Op de rij-simulator leer je vaardigheden van het autorijden; denk hierbij aan sturen, koppelen en schakelen maar ook rijden van situaties zoals rotondes, kruisingen en in- en uitvoegstroken. Omdat dit een virtuele omgeving is kan je je helemaal storten op de aan te leren vaardigheid, het aanbod van situaties is perfect afgestemd op de les. De rijlessen worden systematisch opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Elke les wordt beoordeeld met een rapport en deze uitslag wordt besproken. Mocht er een les niet goed gaan kun je deze uiteraard herhalen.

Om te kunnen bepalen of Victor geschikt voor je is bieden we een rijtest aan. Het is een rij-simulator dus het wordt nooit zo spannend als het racespelletje dat je thuis misschien weleens speelt, echter des te leerzamer. Iedere les duurt een half uur, we adviseren om niet langer dan een uur te rijden.Voor meer informatie, bel 030 273 0840